DVD-elokuvat

Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Fossiilit - katastrofin todistajat DVD
Kuinka vanhoja dinosaurusten pehmytkudokset voivat olla? Onko Nooan arkki ollut teknisesti mahdollinen? Mistä vedenpaisumuksen vesi tuli? Miksi maakerrostumista puuttuu välistä miljoonia vuosia? Vieläkö fossiileja syntyy? Muun muassa näistä kiehtovista aiheista kertoo lääkäri Pekka Reinikainen. L..
15,90€
Nuorisokato! DVD
Monissa artikkeleissa ja mielipidetiedusteluissa on pohdittu, miksi nuoret jättävät seurakunnat joukoittain. Mielestämme on tärkeää, että näet ja kuulet syyt suoraan nuorilta itseltään. Kun ihmiset näkevät eroprosentit, he yleensä tuumivat: ”Tämä ei varmastikaan koske minun seurakuntaani tai lapsian..
8,00€
Avaruusolentojen tunkeutuminen DVD
Miljoonat ihmiset ovat nähneet ufoja ja monet jopa muistavat tavanneensa henkilökohtaisesti outoja olentoja. Yleisen näkemyksen mukaan nämä ovat meitä paljon edistyneempiä avaruusolentoja, jotka ovat tulleet tänne hyvin, hyvin kaukaa. Tämä Amazonin top–50 -bestseller-kirjaan perustuva dokumentti tut..
24,90€
Evoluution Akilleen kantapäät DVD
Tässä 96 minuutin dokumentissa 15 luonnontieteilijää kertoo evoluutioteorian suurimmista heikkouksista. Tavallisesti tiedottaminen kaiken alkuperää koskevasta keskustelusta on yksipuolista. Evoluution Akilleen kantapäät esittää hämmästyttävien animaatioiden ja dramaattisen kuvamateriaalin avul..
15,90€
Huomaathan, että kaikki hinnat pitävät sisällään posti/toimituskulut Manner-Suomeen!