BIOS 1 - Evoluutio-osion analyysi

BIOS 1 - Evoluutio-osion analyysi
Tuotekoodi: BIOS1-ANALYYSI
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 15,90€
  • Hinnassa on mukana ALV (10%)
  • Hinta sisältää toimituskulut alveineen
Määrä:  

BIOS 1 - Elämä ja evoluutio-kirjan evoluutio-osion analyysi.

Evoluution sanotaan olevan yhtä varma asia kuin maan vetovoima, mutta mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Jokainen voi tehdä tieteellisen kokeen ja pudottaa kappaleen vaikkapa tikapuilta. Painovoimaan liittyvää pudotuskoetta tekevä voi toistaa sitä miten monta kertaa tahansa ja havainnoida koetta nykyhetkessä.

Evoluutio mikrobista mikrobiologiksi on kokeellisen tieteen ulottumattomissa oleva todistamaton uskomus. Menneisyyden tapahtumia ei voida toistaa, eikä niitä voi mitenkään havainnoida nykyhetkessä. Evoluution voi “todistaa” vain uskomalla siihen. Enemmistö tiedemaailmasta on jo etukäteen sitoutunut naturalistiseen evoluutioparadigmaan, mikä tarkoittaa sitä, että ainoa sallittu selitys on kaiken syntyminen luonnollisilla prosesseilla – itsestään.

Tutkimustietoa pitäisi julkaista vapaasti, ilman evolutionistisen uskonnon etukäteisfiltteröintiä. Asioista kannattaa ottaa itse selvää. Tässä kirjassa kirurgi Mikko Tuuliranta analysoi evoluutio-osion lukion biologian oppikirjasta BIOS 1 – Elämä ja evoluutio (SanomaPro 2016). Hän osoittaa, miten heppoisin eväin evoluutiota tarjotaan ainoana selityksenä kaiken syntyyn. Disinformaatio erotetaan todellisesta tieteestä viiltävällä tarkkuudella, ja lukijalle avautuu aivan toinen, todellinen kuva näennäistieteellisestä evoluutio-uskomuksesta. Kirja sopii erinomaisesti luettavaksi myös itsenäisesti, ilman lukion biologian kirjaa.

ISBN 978-952-99782-6-7 (nid.)

104 sivua.

1. painos 2018

Vinkki: Voit ladata kirjan PDF-muodossa sivuiltamme täysin maksutta ja jakaa sitä vapaasti eteenpäin.

Huomaathan, että kaikki hinnat pitävät sisällään posti/toimituskulut Manner-Suomeen!