Luominen-lehden kestotilaus alkaen numerosta 26

Luominen-lehden kestotilaus alkaen numerosta 26
Tuotekoodi: LUOMINEN-KESTOTILAUS
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 39,90€
  • Hinnassa on mukana ALV (10%)
  • Hinta sisältää toimituskulut alveineen

Vaihtoehdot


* Haluan laskun:Teen kestotilauksen:


Määrä:  

Kestotilaus: neljä lehteä kotiin kannettuna vain 39,90€!

Kestotilaus on edullisin ja vaivattomin tapa tilata Luominen-lehti!

Voit tilata kestotilauksen myös lahjaksi lisäämällä lahjan saajan tiedot tilauksen toimitusosoitteeksi. Huomaathan, että lehdestä on olemassa myös erillinen tuote, 5 x lahjatilaus, jossa neljästä tilauksesta saa viidennen kaupan päälle.

TEE NYT LUOMINEN-LEHDEN KESTOTILAUS!
Haluatko sinä saada uskoa vahvistavia vastauksia? Haluatko sinä olla mukana puolustamassa Raamatun arvovaltaa? Haluatko sinäkin tehdä jotain helpottaaksesi ystäviesi, sukulaistesi, (lasten)lapsiesi ja tuttaviesi uskoontuloa, uskossa vahvistumista ja uskonkriiseiltä välttymistä?

Kestotilaus alkaa aina uusimmasta lehdestä, eli numerosta 26. Laskutusjakso on neljä lehteä. Luominen-lehden kestotilaus on voimassa toistaiseksi ja sitä asiakkaan ei tarvitse erikseen uudistaa. Jos asiakas haluaa päättää kestotilauksen, hän voi ilmoittaa asiasta Luominen ry:lle milloin tahansa. Jos irtisanominen tehdään viimeistään kolmen (3) kuukauden sisällä edellisen lehden saapumisesta, se astuu voimaan välittömästi, muussa tapauksessa seuraava lehti kuuluu vielä tilaukseen. Katsomme lehden saapuneeksi asiakkaalle viimeistään viikon kuluttua sen postittamisesta. Palautamme asiakkaan ilmoittamalle tilille rahan niistä mahdollisista lehdistä, jotka kestotilausjaksoon kuuluvat, mutta joita asiakkaalle ei toimiteta irtisanomisen voimaan astumisen vuoksi.

Tilauksen hinnassa on mukana toimituskulut alveineen.

Huomaathan, että kaikki hinnat pitävät sisällään posti/toimituskulut alveineen!