Kirjat

Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Kiviä ja luita (-20 %)
Saatavilla uusi, tarkistettu ja päivitetty painos. Nyt kokonaan värillisenä! Tämä suosittu kirjanen on ehdoton apuväline jokaiseen seurakuntaan, jokaiseen kotiin ja katuevankeliointiin kaikenikäisille, mutta erityisesti nuorille, joiden uskoa koetellaan vahvalla evoluutiopommituksella. Kirjane..
5,52€
Luomisnäyttely 2.0 käsiohjelma (-37%) (-20 %)
Hyödynnä nyt huima -37% alennus! (Hinta normaalisti 15,90€) LUOMISNÄYTTELY 2.0 - Luomisnäyttelyn käsiohjelma. Upea ja uudistettu 30 upeaa informatiivista luomisaiheista taulua sisältävä luomisnäyttely on vihdoin saatavilla painotuotteena! ISBN 978-952-99782-8-1 32 sivua. 1. painos 201..
7,99€
Elämä kertoo nerokkaasta ennakoinnista ja viisaasta suunnittelusta (-20 %)
Elämä kertoo nerokkaasta ennakoinnista ja viisaasta suunnittelusta Matti Junnilan (ELT, ETL) vapaa käännös ja tiivistelmä Marcos Eberlinin kirjasta Foresight, Discovery Institute Press, 2019 (171 sivua) Foresight-kirjan takannen suositukset: ”Erinomainen, valaiseva ja mestarillinen” (Rodin..
15,11€
Evoluutio, luominen ja tiede (-20 %)
Evoluutio, luominen ja tiede on monipuolinen tietopaketti koko evoluutio-luominen-kiistan laajasta kentästä. Siitä opit, mikä selvä ero on tieteellä ja ”tieteellä” – eli empiirisillä luonnontieteillä ja evoluutioteoriaksi kutsutulla tutkimusalalla, jonka väitetään olevan tiedettä, vaikka todellisuud..
19,92€
Teologien tiedeusko (-20 %)
Teologien tiedeusko - Epäuskon monumentti Onko mitään järkeä ja tulevaisuutta kirkolla, joka hylkää oman oppikirjansa sanoman ja saarnaa vastustajiensa alati muuttuvia oppeja? Näin voisi kiteyttää Mikko Tuulirannan terävän analyysin Eero Junkkaalan kirjasta Onko mitään järkeä uskoa Jumalaan? ja p..
15,11€
Syvän ajan petos (-20 %)
Syvän ajan petos - Perusteellista pohdintaa pitkistä ajanjaksoista Huippusuosion saavuttanut uutuuskirja vihdoin saatavilla suomeksi! Sopivatko pitkät ajanjaksot eli syvä aika Raamattuun? Mistä on peräisin ajatus miljardien vuosien ikäisestä maailmankaikkeudesta? Todistaako ”tiede”, että maapa..
19,92€
Raamattu ei tunne evoluutiota (-20 %)
Raamattu ei tunne evoluutiota - Kristityt Darwinin talutusnuorassa Aku Ankka, Tieteen Kuvalehti, National Geographic -sarjat, opetussuunnitelma, Time-lehden kansi, YLE-dokumentit, lasten animaatiot... Tiedäkö mitkä kaksi asiaa yhdistää kaikkia näitä? Tämän voimakaksikon nimi on evoluutio &..
15,96€
Kirjoitukset todistavat Minusta
Nyt kirjasta saatavilla kovakantinen, tarkistettu toinen painos! Kirjoitukset todistavat Minusta - Aarteita vanhoissa juutalaisissa lähteissä Tämä kirja on kirja Jeesuksesta - siitä, miten Hän on nähtävillä Uuden testamentin lisäksi erityisellä tavalla jo Vanhassa testamentissa. Kirjaan on koo..
28,90€
Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta (-20 %)
Maailmanlaajuisen bestsellerin uudistettu ja laajennettu kolmas painos julkaistu heinäkuussa 2019! Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta -kirjassa on vastaukset yli 60:een useimmin esitettyyn kysymykseen luomisesta, evoluutiosta ja 1. Mooseksen kirjasta. Sen lisäksi, että löydät siitä vastauksia..
19,92€
Paljon melua tyhjästä (-20 %)
Paljon melua tyhjästä - Analyysi kirjasta "Evoluutio - Miten lajit kehittyvät?" Evoluution sanotaan olevan tosiasia. Ihmisen oletettua kehitystä mik­robista mikrobiologiksi pidetään ”tieteen suurena riemuvoittona”. Kun näitä evoluutiouskonnon opinkappaleita ryhtyy tutkimaan ja tutustuu asioihin e..
12,72€
BIOS 1 - Evoluutio-osion analyysi (loppuunmyyty, uusi painos suunnittelilla) (-20 %)
Kirja on loppuunmyyty - uusi LOPS2021-painos suunnitteilla Painettu kirja on loppu, mutta uuden Lukion opetussuunnitelman 2021 (LOPS 2021) mukainen painos on suunnitteilla. Odotellessa uutta painettua kirjaa voit lukea PDF-muotoisen LOPS2021-kirjan vaikka heti! BIOS 1 - Elämä ja evoluutio-kir..
12,72€
Usko ja tiede
Usko ja tiede — Tietoperusteita luomakunnan älykkäälle suunnittelulle Haluamme kristittyinä tuoda esille näkökulmaa, jonka mukaan Jumala loi maailman. Tieteen tulosten arviointi ja tulkinta luomisnäkökulmasta on erittäin perusteltua sekä luo vahvan ja oikeutetun tietoperustan luonnontieteellise..
26,95€
Tositarina maailmasta - Alusta loppuun (-20 %)
Tositarina maailmasta - Alusta loppuun Seitsemän Jumalan suunnitelmaa ja tarkoitusta korostavaa mykistävää tapahtumaa. Tämä kirja antaa totuudellisen selonteon seitsemästä maailmanhistorian tärkeimmästä tapahtumasta. Ne paljastavat Jumalan suunnitelman maailmaa ja meitä varten. Ensimmäinen ..
9,53€
Huomaathan, että kaikki hinnat pitävät sisällään posti/toimituskulut Manner-Suomeen!