Kirjat

Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
BIOS 1 - Evoluutio-osion analyysi
BIOS 1 - Elämä ja evoluutio-kirjan evoluutio-osion analyysi. Evoluution sanotaan olevan yhtä varma asia kuin maan vetovoima, mutta mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Jokainen voi tehdä tieteellisen kokeen ja pudottaa kappaleen vaikkapa tikapuilta. Painovoimaan liittyvää pudotuskoetta teke..
15,90€
Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta
Maailmanlaajuisen bestsellerin odotettu uudistettu painos julkaistu maaliskuussa 2018! Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta -kirjassa on vastaukset yli 60:een useimmin esitettyyn kysymykseen luomisesta, evoluutiosta ja 1. Mooseksen kirjasta. Sen lisäksi, että löydät siitä vastauksia omiin kysym..
19,90€
Luomisnäyttely 2.0 käsiohjelma
LUOMISNÄYTTELY 2.0 - Luomisnäyttelyn käsiohjelma. Upea ja uudistettu 30 upeaa informatiivista luomisaiheista taulua sisältävä luomisnäyttely on vihdoin saatavilla painotuotteena! ISBN 978-952-99782-8-1 32 sivua. 1. painos 2018 ..
15,90€
Tositarina maailmasta - Alusta loppuun
Tositarina maailmasta - Alusta loppuun Seitsemän Jumalan suunnitelmaa ja tarkoitusta korostavaa mykistävää tapahtumaa. Tämä kirja antaa totuudellisen selonteon seitsemästä maailmanhistorian tärkeimmästä tapahtumasta. Ne paljastavat Jumalan suunnitelman maailmaa ja meitä varten. Ensimmäinen ..
11,90€
Kiviä ja luita
Tämä suosittu kirjanen on ehdoton apuväline jokaiseen seurakuntaan, jokaiseen kotiin ja katuevankeliointiin kaikenikäisille, mutta erityisesti nuorille, joiden uskoa koetellaan vahvalla evoluutiopommituksella. Kirjanen on tiivis lukupaketti olennaisimmista evoluutiokriittisist..
7,90€
Huomaathan, että kaikki hinnat pitävät sisällään posti/toimituskulut Suomeen!