Toimitusehdot

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Tilaajan on asuttava Suomessa. Toimitamme tilaukset vain Suomeen. Tilauksesta tulee ilmetä tilaajan nimi, toimitusosoite ja puhelinnumero sekä nettikaupasta tilattaessa myös sähköpostiosoite. Lisäksi yritysten, yhteisöjen, seurakuntien yms. tilauksesta tulee ilmetä yrityksen yhteyshenkilön etu- ja sukunimi sekä Y-tunnus. Ilman riittäviä tietoja saapuvia tilauksia emme toimita. Yhteystietoja voidaan käyttää Luominen ry:n suoramarkkinointiin. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tilatut tavarat toimitetaan lähetyksen koosta ja maksutavasta riippuen joko lähimpään postiin tai asiakkaan ilmoittamaan postiosoitteeseen. Pidätämme oikeuden toimittaa tilatut tuotteet yhdessä tai useammassa lähetyksessä. Tästä järjestelystä emme veloita asiakkaalta ylimääräisiä toimituskuluja. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja.

Maksutavat:
Maksutapana on lasku. Jos asiakas tilaa nettikaupasta tai puhelimitse, asiakkaalle lähetetään lasku sähköpostitse. Paperilaskusta veloitetaan viiden euron paperilaskulisä. Tilauksilla on seitsemän (7) vuorokautta maksuaikaa. Jos tilausta ei ole maksettu tässä ajassa, lähetetään sähköpostitse tarkistuspyyntö maksun suorittamisesta. Jos maksua ei tule 7 päivän sisään tarkistuspyynnöstä, asiakkaalle lähetetään maksumuistutus. Maksumuistutus toimitetaan aina kirjallisesti paperisena sekä sähköpostitse jos asiakkaalla on sähköpostiosoite. Maksumuistutuksesta veloitetaan viiden (5) euron maksumuistutuslisä. Maksumuistutuksellisen laskun maksuaika on 14 vuorokautta. Jos emme saa maksusuoritusta tässä ajassa, lähetetään toinen ja viimeinen maksumuistutus, joka lähetetään samoin paperisena sekä sähköpostitse jos asiakkaalla on sähköpostiosoite. Viimeisestä maksumuistutuksesta veloitetaan myös viiden euron maksumuistutuslisä. Viimeisen maksumuistutuksellisen laskun maksuaika on myöskin 14 vuorokautta. Jos maksusuoritusta ei saada tässä ajassa, siirretään lasku perintätoimistolle joka hoitaa laskun perimisen suoraan asiakkaalta.

Jos tilauksessa on epäselvyyttä, otamme yhteyttä asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Emme lähetä tilausta, ennen kuin olemme saaneet vastauksen.

Käyttäkää ehdottomasti laskun viitenumeroa, jotta tiedämme keneltä maksu tulee ja mitä tilausta se koskee! Pidätämme oikeuden olla myymättä aiempia tilauksiaan maksamatta jättäneille asiakkaille, tai heidän kanssaan samassa taloudessa asuville.

Kestotilaus:
Luominen-tiedelehden kestotilaus on voimassa toistaiseksi ja sitä asiakkaan ei tarvitse erikseen uudistaa. Jos asiakas haluaa päättää kestotilauksen, hän voi ilmoittaa asiasta Luominen ry:lle milloin tahansa. Jos irtisanominen tehdään viimeistään kahden (2) kuukauden sisällä edellisen lehden saapumisesta, se astuu voimaan välittömästi, muussa tapauksessa seuraava lehti kuuluu vielä tilaukseen. Katsomme lehden saapuneeksi asiakkaalle viimeistään viikon kuluttua sen postittamisesta. Palautamme asiakkaan ilmoittamalle tilille rahan niistä mahdollisista lehdistä, jotka kestotilausjaksoon kuuluvat, mutta joita asiakkaalle ei toimiteta irtisanomisen voimaan astumisen vuoksi.

Toimitusaika:
Toimitamme tuotteet yleensä viikon sisällä tilauksesta. Jos asiakas tahtoo muuttaa tilausta, on meihin otettava yhteys välittömästi tilauksen teon jälkeen. Jos englanninkielistä tuotetta ei ole varastossamme, sen toimitusaika voi olla normaalia huomattavasti pidempi.

Toimituskulut:
Nettikauppatilauksissa hinnat sisältävät toimituskulut alveineen.

Tilausvahvistus/lasku:
Asiakkaalle lähetetään tilauksesta automaattisesti lasku sähköpostiin, kun tilaus on tehty.

Palautukset:
Yksityishenkilön ostamilla tuotteilla on palautusoikeus 14 päivän kuluessa vahvistuksen ja tuotteen vastaanottamisesta (katso poikkeukset alla), jos tuotetta on säilytetty asianmukaisesti. Palautettavan tuotteen täytyy olla lain mukaan myyntikunnossa, tavaraa ei saa ottaa käyttöön.

HUOM! Asiakas ei voi palauttaa:
- lehtiä
- DVD-, cd- tai cd-rom levyjä yms., joiden muovipakkaus tai sinetöinti on avattu
- kirjaa, jota on luettu

Ennen tuotteen palauttamista, Luominen ry:lle tulee tehdä palautusilmoitus joko sähköpostitse tai puhelimitse. Palautusilmoituksen yhteydessä tulee ilmetä palautuksen syy, laskun numero, asiakkaan nimi ja osoite, puhelinnumero (sähköpostilla tehtävässä palautusilmoituksessa myös sähköpostiosoite) sekä tilinumero, jotta voimme palauttaa mahdolliset maksut asiakkaan tilille. Jos tuote on virheellinen, toimitamme virheettömän tuotteen tilalle, tai jos virheellinen tuote on loppuunmyyty, palautamme rahat.

Palautus täytyy olla samalla tavalla pakattuna, samassa pakkauksessa kuin missä se asiakkaalle tuli. Emme lunasta postiennakkopalautuksia. Palautukseen tulee liittää ehdottomasti kopio laskusta. Emme ota vastaan palautuksia, jos niistä ei ole kanssamme sovittu. Tuote pitää palauttaa Luominen ry:lle 14 vuorokauden kuluessa palautusilmoituksen tekemisestä, jotta palauttamisoikeus olisi voimassa. Asiakas maksaa palautuksen postikulut. Yritysten, seurakuntien ja yhteisöjen tilaamilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, ellei tuote ole viallinen.

Muuta: Jos tuote on loppuunmyyty, poistunut valikoimastamme tai emme pysty toimittamaan tuotetta, vastuumme rajoittuu etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen. Ilmoitamme asiasta asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse, samoin kuin muistakin tilaukseen liittyvistä muutoksista. Tuotetta ei lähetetä asiakkaalle automaattisesti, jos tuote tulee jälleen myyntiin.

Pidätämme oikeuden hintojen ja kampanjaehtojen muutoksiin.

Huomaathan, että kaikki hinnat pitävät sisällään posti/toimituskulut Suomeen!