• Herra Hip tutkii dinosauruksia

Herra Hip tutkii dinosauruksia: Löytöretki luomisen todisteisiin

Kukapa ei tunnistaisi dinosauruksia, noita kiehtovia olentoja? Valitettavasti niitä käytetään opettamaan lapsille evoluutiota ja miljoonia vuosia.

Herra Hip on utelias ja kekseliäs heinäsirkka, joka opettaa kaikenikäisiä lukijoita ymmärtämään dinosauruksia raamatullisesta näkökulmasta käsin. Kirjan kauniisti kuvitetut sivut korostavat ongelmia, joita evoluutioon uskovien väitteisiin sisältyy ja joiden mukaan dinosaurukset elivät ja kuolivat oletetusti miljoonia vuosia sitten. Toisin kuin muut dinosauruksia käsittelevät kirjat me tutkimme usein huomioitta jätettyjä todisteita miljoonista dinosaurusten jäljistä ja munista sekä valtavista hautausmaista. Nämä ja dinosaurusluiden fossiilijäännökset ovat todella voimakas todistus siitä, että Nooan aikainen vedenpaisumus tuhosi valtaosan dinosauruksista – kaikki paitsi arkissa turvassa olleet.

Herra Hip tutkii dinosauruksia on luomisajattelua tukeva tiedekirja. Löydät siitä yksinkertaisia käytännön kokeita, jotka voidaan tehdä kotona helposti saatavilla olevista ainesosista. Kokeet tarjoavat hauskan tavan esitellä kirjassa käsiteltyjä periaatteita, ja ne auttavat lukijaa muistamaan oppimansa.

ISBN 978-952-69895-2-5

1. suomenkielinen painos 2023

Korkealaatuisen, kokonaan värillisen kirjan sivut on lankasidottu ja tämän jälkeen kansi liimattu. Näin 138-sivuisen kirjan luettavuus kestää hyvin toistoja ja avaamista.

Kirjoita arvostelu

Please login or register to review

Herra Hip tutkii dinosauruksia

  • Tuotekoodi: HERRA-HIP-DINO
  • Saatavuus: Varastossa
  • 19,90€

    • Hinnassa on mukana ALV (10%)
    • Hinta sisältää toimituskulut alveineen