Luomisen jouluale voimassa 6.12.2021 keskiyöhön asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää
Antaisitko tänä jouluna lahjaksi paketillisen totuutta? Nyt verkkokaupassamme käynnissä valittujen lehtien, kirjojen, DVD-elokuvien huikea -20 % jouluale! Hinnat on alennettu suoraan tuotteiden hintoihin. Kampanja on voimassa 6.12. keskiyöhän asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Nyt kannattaa toimia nopeasti! Huomaa myös mahtavat varastontyhjennystarjoukset Kiviä ja luita -kirjasen (-25 %) ja Luomisnäyttelyn käsiohjelman (-37%) osalta. Tilatut tuotteet postitetaan kampanjan päätyttyä 7.-8.12., joten Postin mukaan ne ehtivät hyvin jouluksi perille. (Ei jälleenmyyjille.)

Nuorisokato! DVD (-20 %)

Nuorisokato! DVD (-20 %)
Nuorisokato! DVD (-20 %) Nuorisokato! DVD (-20 %)
Tuotekoodi: NUORISOKATO
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 6,94€
  • Hinnassa on mukana ALV (24%)
  • Hinta sisältää toimituskulut alveineen
Määrä:  

TULOSSA LOPPUVUODESTA - ENNAKKOTILAA OMAKSI JO NYT!

Monissa artikkeleissa ja mielipidetiedusteluissa on pohdittu, miksi nuoret jättävät seurakunnat joukoittain. Mielestämme on tärkeää, että näet ja kuulet syyt suoraan nuorilta itseltään. Kun ihmiset näkevät eroprosentit, he yleensä tuumivat: ”Tämä ei varmastikaan koske minun seurakuntaani tai lapsiani!” CMI kuitenkin tekee yli 1200 seurakuntavierailua vuosittain ja voi siten vahvistaa, että tämä ilmiö on tosiasia useimmissa seurakunnissa. Mitä sille siis voidaan tehdä?

Kannattaa aloittaa katsomalla Nuorisokato! Tässä lyhyessä mutta väkevässä filmissä CMI haastattelee opiskelijoita yliopistojen kampuksilla. Näet todellisen tuloksen – edustavan valikoiman opiskelijoiden vastauksia. Niitä ei ole seulottu. Tuloksista käy ilmi, kuinka tärkeää on opettaa nuoret puolustamaan raamatullista luomista.


Upeasti toteutettu elokuva on tekstitty suomeksi

Lisätietoja elokuvan taustasta ja sisällöstä löydät aihetta käsittelevästä nettiartikkelista, sekä elokuvan trailerista.

Huomaathan, että kaikki hinnat pitävät sisällään posti/toimituskulut Suomeen!