• Syvän ajan petos

Syvän ajan petos - Perusteellista pohdintaa pitkistä ajanjaksoista

Huippusuosion saavuttanut uutuuskirja vihdoin saatavilla suomeksi!

Sopivatko pitkät ajanjaksot eli syvä aika Raamattuun? Mistä on peräisin ajatus miljardien vuosien ikäisestä maailmankaikkeudesta? Todistaako ”tiede”, että maapallo on ikivanha? Mitä tulisi ajatella radiometrisistä ajanmäärityksistä? Entä fossiileista?

Syvän ajan petos tarjoaa näihin ja moniin muihin kysymyksiin selvät, perustellut vastaukset. Opit mitä Raamattu sanoo asioista, miten apostolit ja itse Jeesus opettivat niistä, ja kuinka kristityt kautta aikojen ovat asiaa käsitelleet. Kirja kertoo myös siitä, miten maailman ikä muuttui keskiajan jälkeen tuhansista miljardeiksi vuosiksi – ainakin enemmistön mielissä. Kristityt oppineet ovat käsitelleet asiaa monella eri tapaa, etenkin sen jälkeen kun Charles Darwin teki 1800-luvulla evoluutioteoriasta yleisesti tunnetun. Mutta miten nämä ajatukset sopivat Raamatun suorasanaiseen lukemiseen? Entä kuinka näille ajatuksille käy kun niitä peilataan viimeisimpiin ajoituksiin, jossa radiohiiltä on löydetty ”miljoonia vuosia vanhoina” pidetyistä löydöistä – kuten dinosaurusten luista, kivihiilestä ja timanteista?

Kristittyjen on luettava tämä kirja. Syvän ajan petos osoittaa selvästi, että Raamattu ja todellinen tiede ovat ikäkysymyksestä samaa mieltä: maapallo ei ole miljardien, miljoonien, eikä edes satojen tuhansien vuosien ikäinen. Raamattu on kirja todellisesta historiasta. Onko Raamatun historia ristiriidassa syvän ajan kanssa? Ei. Syvä aika on petosta.

ISBN 978-952-69229-3-5.

160 sivua. Painettu Suomessa.

1. suomenkielinen painos 2020

Kirjoita arvostelu

Please login or register to review

Syvän ajan petos

  • Tuotekoodi: SYVAN-AJAN-PETOS
  • Saatavuus: Varastossa
  • 24,90€

    • Hinnassa on mukana ALV (10%)
    • Hinta sisältää toimituskulut alveineen